Увага! Cайт не оновлюється

08 листопада 2018, 11:40 ( Комітет з питань економічної політики )

У Комітеті з питань економічної політики продовжиться доопрацювання проекту Закону України «Про концесії» (реєстр. №8125)

 

07 листопада 2018 року на засіданні Комітету з питань економічної політики, за участі представників Кабінету Міністрів України та заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Тітарчука Михайла Івановича, відбулося обговорення проекту Закону України «Про концесії» (реєстр. №8125 від 15.03.2018).

Народні депутати України– члени Комітету висловили ряд зауважень до підготовленої редакції законопроекту. В дискусії також прийняли участь заступник Голови представництва ЄБРР в Україні Петров Марина та старший банкір, керівник сектору інфраструктури та енергетики ЄБРР в Україні Магалецький Марк Іванович.

За результатами обговорення, народні депутати України прийняли рішення провести круглий стіл/комітетські слухання за участі та підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, та, за його результатами, підготувати фінальну версію проекту Закону України «Про концесії» (реєстр. №8125 від 15.03.2018) до другого читання.

Про місце, час та формат обговорення буде повідомлено додатково.