Увага! Cайт не оновлюється

10 серпня 2018, 10:00 ( Комітет з питань економічної політики )

Комітет спільно з партнерами проведуть міжнародну конференцію "Реформування системи банкрутства в Україні з огляду на кращі світові практики - детонатор інвестиційного буму та економічного прориву"

 Комітет Верховної Ради України з питань економічної політики спільно з Центром комерційного права, Міністерством юстиції України, Асоціацією правників України, Всеукраїнською самоврядною організацією фахівців конкурсного процесу, Незалежною асоціацією банків України, Проектом ЄС "Право-Justice", Міжнародним валютним фондом, Світовим банком та іншими партнерами проведуть Міжнародну конференцію "Реформування системи банкрутства в Україні з огляду на кращі світові практики - детонатор інвестиційного буму та економічного прориву".

Дата, час та місце проведення: 19 вересня 2018 р.; 10:00-17:00 (початок реєстрації - 09:30); м. Київ, вул. М. Грушевського, 18/2, 9 під'їзд, кімн.12.

Під час заходу буде обговорено низку питань:

  1. Ідеологія реформи банкрутства в Україні: мета реформи та законодавчі ініціативи щодо удосконалення системи банкрутства - новели Проекту "Кодексу України з процедур банкрутства" (реєстраційний №8060).
  2. Практичні аспекти та проблемні питання застосування законодавства про банкрутство компаній: поточний стан та кращі світові практики.
  3. Запровадження інституту банкрутства фізичних осіб: ризики та нові можливості.
  4. Пошук оптимальної моделі саморегулювання професії арбітражних керуючих та стандарти професії: виклики та перспективи.

До участі в Конференції запрошені народні депутати України, представники Уряду України, Національного банку України, Незалежної асоціації банків України, судді, арбітражні керуючі, вітчизняні та іноземні експерти, науковці, представники юридичної та бізнес-спільноти тощо.

Для участі у заході попередня реєстрація до 12 вересня 2018 р. обов'язкова. З собою обов'язково мати паспорт громадянина України. Захід проходитиме в інтерактивній формі.

Участь у конференції - безкоштовна.

Проект Програми заходу

З усіх питань щодо заходу, будь ласка, звертайтесь до Ірини Сербін за електронною поштою irina_serbin@ukr.net, або Марії Копиці за тел.: (044) 492-88-48, (044) 229-10-29, або за адресою komitet@uba.ua.