Увага! Cайт не оновлюється

21 червня 2018, 09:00 ( Комітет з питань економічної політики )

Комітет заслухав звіт про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2017 році

 

Комітет з питань економічної політики на засіданні 20.06.2018 р. заслухав звіт Кабінету Міністрів України про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2017 році. 

Голова Комітету Андрій Іванчук розповів, що більшість законопроектів авторства Кабінету Міністрів, які надійшли в комітет, були опрацьовані, розглянуті на засіданнях, та найважливіші з них вже стали законами.

"Зі свого боку комітет за підтримки уряду також готує законопроекти та вносить їх на розгляд Верховної Ради. Спільними зусиллями за останній рік нам вдалося прийняти понад 20 надважливих законів", - зазначив Голова Комітету.

"В країні, яка 4 роки знаходиться у війні, коли величезні ресурси державного бюджету направляються на захист і оборону країни, уряду вдалося забезпечити і стабілізувати економічний ріст. Це результат продовження масштабних реформ, започаткованих ще попереднім Урядом Арсенія Яценюка. І цей уряд далі систематично працює над реформуванням нашої країни", - зауважив Андрій Іванчук.

Заслухавши доповіді Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б., та членів Кабінету Міністрів України про результати виконаної ними роботи по напрямах у 2017 році, Комітет прийняв рішення звіт  про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2017 році взяти до відома та виходячи з вимог статті 228 Регламенту Верховної Ради України внести на розгляд Верховної Ради України відповідний проект постанови.

Відеотрансляція засідання https://youtu.be/2aO2LoKQ9pg

Інформуємо, що в неділю 24 червня 2018 року о 15:00 на телеканалі "Рада" буде повторно транслюватися згадане засідання Комітету.