Увага! Cайт не оновлюється

27 квітня 2018, 18:30 ( Комітет з питань економічної політики )

Круглий стіл "Реформа законодавства про банкрутство: формування належної практики"

27 квітня 2018 року у місті Запоріжжі Комітет Верховної Ради України з питань економічної політики спільно з Центром комерційного права, Міністерством юстиції України,  Проектом ЄС Підтримка реформ юстиції і правосуддя в Україні (Право-Justice), Асоціацією правників України, Всеукраїнською самоврядною організацією фахівців конкурсного процесу та іншими партнерами провів Круглий стіл на тему «Реформа законодавства про банкрутство: формування належної практики».

Під час круглого столу було обговорено низку актуальних питань, зокрема: ідеологія реформи банкрутства (проект Кодексу процедур банкрутства, реєстр. №8060); деякі практичні аспекти та проблемні питання застосування законодавства про банкрутство: проблемні питання та практичні поради; продаж майна банкрута на аукціоні; пошук ефективної моделі регулювання професійної діяльності арбітражних керуючих.

До участі у круглому столі були запрошені арбітражні керуючі, представники банківської та юридичної спільноти, а також судді для висвітлення судової практики з питань, що розглядалися під час заходу.