Увага! Cайт не оновлюється

16 квітня 2018, 16:00 ( Комітет з питань економічної політики )

Голова Комітету Андрій Іванчук бере участь у Глобальній парламентській конференції

З 16 по 18 квітня 2018 р делегація українських парламентаріїв у складі Голови Комітету з питань економічної політики Андрія Іванчука,  Голови Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва Віктора Галасюка, Першого заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності Михайла Довбенка,  перебуває у  Вашингтоні (США) для участі у  Глобальній парламентській конференції Парламентської мережі з питань Світового банку і Міжнародного валютного фонду.

Глобальна парламентська конференція (ГПК) представляє собою унікальну асамблею національних законодавців та інститутів розвитку, захід присвячений ключовим питанням у міжнародному фінансуванні розвитку, включаючи економічну стабільність, досягнення Цілей сталого розвитку та,  в цілому, закликає міжнародні ініціативи розвитку до досягнення нових висот у рівні поінформованості та потенціалу.

ГПК, організована спільно з групою Світового банку (ГСБ) та МВФ, є головною подією Парламентської Мережі. Вона об'єднує понад 150 парламентарів з приблизно 100 країн, лідерів громадянського суспільства та партнерських організацій, та провідних посадовців ряду міжнародних фінансових установ, таких як Світовий банк, МВФ та інших регіональних банків розвитку. Основними доповідачами є керуючий директор МВФ та президент Групи Світового банку.

Під час засідань обговорюватиметься ряд важливих питань щодо подальшої співпраці з Міжнародним валютним фондом та Світовим банком.