Увага! Cайт не оновлюється

11 лютого 2016, 15:56

Андрій Іванчук: Уряду вдалося стабілізувати ситуацію в країні і закласти фундамент якісних змін (+відео засідання Комітету)

Уряду на чолі з Арсенієм Яценюком вдалося стабілізувати ситуацію в країні і закласти фундамент якісних змін.

 

Це відзначили учасники засідання Комітету Верховної Ради з питань економічної політики під час заслуховування звіту Уряду.

 

Заслухавши виступи представників всіх міністерств, Голова комітету, член фракції «Народний фронт» Андрій Іванчук заявив: «В кожному міністерстві проведено дуже багато якісних змін. За рік, що минув, нам багато чого не вдалося зробити. Але ми всі розуміємо, що реформи в такій великій країні, як наша, не можуть відбутися ні за день, ні за рік. Наші сусіди йшли до економічного процвітання 10-15 років».

 

Голова комітету особливо відзначив важливість продовження послідовної роботи урядової команди на чолі з Арсенієм Яценюком.

 

«Реформи в Україні – це наше спільне завдання. Дуже багато сил прагнуть відправити Уряд у відставку, розпустити коаліцію, провести дострокові парламентські вибори. Чи можемо ми собі це дозволити? Найнебезпечніше, що ми можемо зараз зробити – зупинитися. Зупинка сильно відкине країну назад», - сказав Андрій Іванчук. 

 

Комітет вирішив взяти до відома звіт про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2015 році.

 

З відео засідання Комітету ви можете ознайомитися за посиланнями: частина,  2 частина.