Увага! Cайт не оновлюється

06 червня 16:13
06 червня 2019 року секретар Комітету з питань економічної політики Матківський Богдан Миронович здійснив особистий прийом громадян у Верховній Раді України докладніше
29 травня 12:44
Комітет Верховної Ради України з питань економічної політики звітує про проведену роботу за час роботи Верховної Ради України восьмого скликання докладніше
06 травня 11:00
В Комітеті продовжується робота з опрацювання законодавчих ініціатив щодо врегулювання питань відновлення платоспроможності і банкрутства докладніше
10 квітня 16:05
10 квітня 2019 року відбулося засідання Комітету з питань економічної політики посилання...
04 березня 10:21
20 березня 2019 року Комітет з питань економічної політики планує розглянути законопроект №8125 "Про концесії", підготовлений до другого читання докладніше
27 лютого 15:58
27 лютого 2019 року відбулося засідання Комітету з питань економічної політики посилання...
19 лютого 10:00
Комітет на своєму засіданні 27 лютого 2019 року планує розглянути проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення рівних прав та можливостей громадян із представництва у наглядових радах та органах правління державних унітарних підприємств, господарських товариств та державних банків (реєстр. №9528 від 04.02.2019) докладніше
06 лютого 17:15
06 лютого 2019 року відбулося засідання Комітету з питань економічної політики посилання...
17 липня 2015, 10:06

Протокол засідання Комітету №16 від 17.06.2015

 

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ

(вул. Велика Житомирська, 11, кімн. 304)

 

 

ПРОТОКОЛ   ЗАСІДАННЯ    №16

 

17 червня 2015р.

 

 

ГОЛОВУЄ:

 

Заступник Голови Комітету – народний депутат України – Соловей Ю.І.

 

ПРИСУТНІ:

 

Члени Комітету – народні депутати України – Воропаєв Ю.М., Денисенко А.П., Кошелєва А.В., Кривенко В.В., Матвієнков С.А., Матківський Б.М., Пташник В.Ю., Романовський О.В., Фаєрмарк С.О.

 

ВІДСУТНІ:

 

Члени Комітету – народні депутати України – Березкін С.С., Довгий О.С., Іванчук А.В., Кацуба В.М., , Чекіта Г.Л.

 

ЗАПРОШЕНІ:

 

Народний депутат України – Вадатурський А.О.

Народний депутат України – Різаненко П.О.

Заступник Міністра юстиції України – Іванченко О.П.

Державний уповноважений Антимонопольного комітету України – Моpоз С.М.

Директор Департаменту регулювання державних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України –Стародубцев О.Є.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1. Проект Закону про внесення змін до законодавства про захист економічної конкуренції щодо визначення органами Антимонопольного комітету України розміру штрафів за порушення законодавства про захист економічної конкуренції (реєстр.№2431 доопрацьований від 20.05.2015), внесений народними депутатами України Пташник В.Ю. та інш.

2. Проект Закону про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень (реєстр.№2982 від 02.06.2015), внесений народними депутатами України Ляшком О.В. та інш.

3. Додаткове питання, за пропозицією керівництва Верховної Ради України, для розгляду та прийняття рішення.

Проект Закону України про внесення змін до статті 60 Закону України "Про господарські товариства" (щодо зменшення кворуму загальних зборів учасників товариства з обмеженою відповідальністю) (реєстр.№2757 від 29.04.2015), внесений народним депутатом України Різаненком П.О.

4. Додаткове питання, за пропозицією керівництва Верховної Ради України, для розгляду та прийняття рішення.

Проект Закону України про внесення змін до деяких законів України у сфері державних закупівель щодо приведення їх у відповідність з міжнародними стандартами та вжиття заходів з подолання корупції (реєстр.2087а від 16.06.2015), внесений Кабінетом Міністрів України.

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо уточнення деяких положень, що регулюють порядок здійснення державних закупівель) (реєстр.№1127 від 01.12.2014), внесений народним депутатом України Дерев'янком Ю.Б.

6. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо удосконалення окремих процедур закупівель) (реєстр.№2566 від 06.04.2015), внесений народним депутатом України Вадатурським А.О.

7. Проект Закону про внесення змін до статті 2 Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо предметів закупівлі, на яких не поширюється дія Закону) (реєстр.№1597 від 23.12.2014), внесений народними депутатами України Геращенко І.В., Іоновою М.М., Фірсовим Є.П., Гриневич Л.М., Кондратюк О.К.

8. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання державних закупівель (щодо підвищення рівня конкуренції) (реєстр.№1648 від 26.12.2014), внесений народними депутатами України  Поляковим М.А.,  Кривошея Г.Г.

9. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо відмови учаснику, учаснику попередньої кваліфікації в участі у процедурі закупівлі та попередній кваліфікації учасників закупівель) (реєстр.№1782 від 16.01.2015), внесений народним депутатом України Матейченком К.В.

10. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо вдосконалення законодавства) (реєстр.№1909 від 02.02.2015), внесений народним депутатом України Мамчуром Ю.В.

11. Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України "Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності" (щодо процедур закупівель установами (розпорядниками бюджетних коштів) освіти, науки, культури, охорони здоров'я) (реєстр.№2158 від 17.02.2015), внесений народними депутатами України Курячим М.П., Фроловим М.О., Лабазюком С.П., Гаврилюком М.В.

12. Проект Закону про особливості здійснення державних закупівель товарів, робіт і послуг для забезпечення потреб оборони в особливий період, надзвичайний стан та у період проведення антитерористичної операції (реєстр.№2185 від 20.02.2015), внесений народним депутатом України Гвоздьовим М.О.

13. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо сфери застосування закону) (реєстр.№2441 доопрацьований від 02.04.2015), внесений народним депутатом України Демчаком Р.Є.

14. Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України "Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності" (щодо удосконалення окремих процедур закупівель) (реєстр.№2547 доопрацьований від 16.06.2015), внесений народними депутатами України Южаніною Н.П., Чекітою Г.Л.

 

СЛУХАЛИ:

 

Про порядок денний засідання Комітету.

 

УХВАЛИЛИ:

 

Підтримати порядок денний засідання Комітету.

 

«за» – 10 (Воропаєв Ю.М., Денисенко А.П., Кошелєва А.В., Кривенко В.В., Матвієнков С.А., Матківський Б.М., Пташник В.Ю., Романовський О.В., Соловей Ю.І., Фаєрмарк С.О.).

Рішення прийнято одноголосно.

 

СЛУХАЛИ:

 

1. Проект Закону про внесення змін до законодавства про захист економічної конкуренції щодо визначення органами Антимонопольного комітету України розміру штрафів за порушення законодавства про захист економічної конкуренції (реєстр.№2431 доопрацьований від 20.05.2015), внесений народними депутатами України Пташник В.Ю. та інш.

ВИСТУПИЛИ:

 

Народний депутат України – член Комітету – Пташник В.Ю. доповіла по суті поданого законопроекту та запропонувала підтримати його.

 

Голова підкомітету, народний депутат України – Фаєрмарк С.О. висловив думку підкомітету щодо прийняття зазначеного законопроекту в першому читанні за основу.

 

Державний уповноважений Антимонопольного комітету України – Моpоз С.М. висловила думку Антимонопольго комітету України щодо підтримки зазначеного законопроекту.

 

Член Комітету, народний депутат України – Воропаєв Ю.М. висловив пропозицію щодо направлення зазначеного законопроекту на доопрацювання автору.

 

В ОБГОВОРЕННІ ПИТАННЯ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ:

 

Члени Комітету – народні депутати України – Воропаєв Ю.М., Денисенко А.П., Матвієнков С.А., Романовський О.В.,    Соловей Ю.І.

 

УХВАЛИЛИ:

 

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до законодавства про захист економічної конкуренції щодо визначення органами Антимонопольного комітету України розміру штрафів за порушення законодавства про захист економічної конкуренції (реєстр.№2431 доопрацьований від 20.05.2015), внесений народними депутатами України Пташник В.Ю. та інш., прийняти в першому читанні за основу.

 

«за» – 6 (Денисенко А.П., Кошелєва А.В., Кривенко В.В., Матківський Б.М., Пташник В.Ю., Соловей Ю.І.);

«проти» – 3 (Воропаєв Ю.М., Матвієнков С.А., Романовський О.В.);

«утрим.» – 1 (Фаєрмарк С.О.).

Рішення прийнято.

 

СЛУХАЛИ:

 

2. Проект Закону про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень (реєстр.№2982 від 02.06.2015), внесений народними депутатами України Ляшком О.В. та інш.

В ОБГОВОРЕННІ ПИТАННЯ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ:

 

Члени Комітету – народні депутати України – Воропаєв Ю.М., Кривенко В.В., Матвієнков С.А., Пташник В.Ю., Фаєрмарк С.О., Соловей Ю.І.

Представники конфедерації будівельників та асоціації банків.

 

 

Голова підкомітету, народний депутат України – Фаєрмарк С.О. висловив пропозицію щодо прийняття зазначеного законопроекту в першому читанні за основу.

 

Член Комітету, народний депутат України – Воропаєв Ю.М. висловив пропозицію щодо направлення зазначеного законопроекту на доопрацювання автору.

 

Заступник Міністра юстиції України – Іванченко О.П. висловила думку Міністерства юстиції України щодо підтримки зазначеного законопроекту.

 

УХВАЛИЛИ:

 

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень (реєстр.№2982 від 02.06.2015), внесений народними депутатами України Ляшком О.В. та інш., прийняти в першому читанні  за основу.

 

«за» – 6 (Кошелєва А.В., Кривенко В.В., Матківський Б.М., Романовський О.В., Соловей Ю.І., Фаєрмарк С.О.);

«проти» – 3 (Воропаєв Ю.М., Денисенко А.П., Матвієнков С.А.);

«утрим.» – 1 (Пташник В.Ю.).

Рішення прийнято.

 

СЛУХАЛИ:

 

3. Проект Закону України про внесення змін до статті 60 Закону України "Про господарські товариства" (щодо зменшення кворуму загальних зборів учасників товариства з обмеженою відповідальністю) (реєстр.№2757 від 29.04.2015), внесений народним депутатом України Різаненком П.О.

 

ВИСТУПИВ:

 

Народний депутат України – Різаненко П.О. доповів по суті поданого законопроекту та запропонував підтримати його.

 

В ОБГОВОРЕННІ ПИТАННЯ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ:

 

Члени Комітету – народні депутати України – Воропаєв Ю.М., Соловей Ю.І.

 

 

Заступник Голови Комітету, народний депутат України – Соловей Ю.І. висловив пропозицію щодо прийняття зазначеного законопроекту за основу та в цілому.

 

УХВАЛИЛИ:

 

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону України про внесення змін до статті 60 Закону України "Про господарські товариства" (щодо зменшення кворуму загальних зборів учасників товариства з обмеженою відповідальністю) (реєстр.№2757 від 29.04.2015), внесений народним депутатом України Різаненком П.О., прийняти за основу та в цілому.

 

«за» – 6 (Денисенко А.П., Воропаєв Ю.М., Матвієнков С.А., Матківський Б.М., Романовський О.В., Соловей Ю.І.,);

«утрим.» – 4 (Кошелєва А.В., Кривенко В.В., Пташник В.Ю., Фаєрмарк С.О.).

Рішення прийнято.

 

СЛУХАЛИ:

 

4. Проект Закону України про внесення змін до деяких законів України у сфері державних закупівель щодо приведення їх у відповідність з міжнародними стандартами та вжиття заходів з подолання корупції (реєстр.2087а від 16.06.2015), внесений Кабінетом Міністрів України.

 

ВИСТУПИВ:

 

Директор Департаменту регулювання державних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України –Стародубцев О.Є. доповів по суті поданого законопроекту та запропонував підтримати його.

 

В ОБГОВОРЕННІ ПИТАННЯ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ:

 

Члени Комітету – народні депутати України – Кривенко В.В., Романовський О.В., Фаєрмарк С.О., Соловей Ю.І.

 

 

Голова підкомітету, народний депутат України – Фаєрмарк С.О. висловив пропозицію щодо підтримки зазначеного законопроекту.

 

Заступник Голови Комітету, народний депутат України – Соловей Ю.І. висловив пропозицію щодо прийняття зазначеного законопроекту в першому читанні за основу.

 

УХВАЛИЛИ:

 

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону України про внесення змін до деяких законів України у сфері державних закупівель щодо приведення їх у відповідність з міжнародними стандартами та вжиття заходів з подолання корупції (реєстр.2087а від 16.06.2015), внесений Кабінетом Міністрів України., прийняти в першому читанні за основу.

 

«за» – 7 (Кошелєва А.В., Кривенко В.В., Матківський Б.М., Пташник В.Ю., Романовський О.В., Соловей Ю.І., Фаєрмарк С.О.);

«проти» – 2 (Воропаєв Ю.М., Матвієнков С.А.);

«утрим.» – 1 (Денисенко А.П.).

Рішення прийнято.

 

СЛУХАЛИ:

 

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо уточнення деяких положень, що регулюють порядок здійснення державних закупівель) (реєстр.№1127 від 01.12.2014), внесений народним депутатом України Дерев'янком Ю.Б.

 

ВИСТУПИЛА:

 

Голова підкомітету, народний депутат України – Кошелєва А.В. доповіла по суті поданого законопроекту та висловила думку підкомітету щодо направлення його на доопрацювання автору.

 

УХВАЛИЛИ:

 

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо уточнення деяких положень, що регулюють порядок здійснення державних закупівель) (реєстр.№1127 від 01.12.2014), внесений народним депутатом України Дерев'янком Ю.Б., направити на доопрацювання автору.

 

«за» – 10 (Воропаєв Ю.М., Денисенко А.П., Кошелєва А.В., Кривенко В.В., Матвієнков С.А., Матківський Б.М., Пташник В.Ю., Романовський О.В., Соловей Ю.І., Фаєрмарк С.О.).

Рішення прийнято одноголосно.

 

 

СЛУХАЛИ:

 

6. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо удосконалення окремих процедур закупівель) (реєстр.№2566 від 06.04.2015), внесений народним депутатом України Вадатурським А.О.

 

ВИСТУПИЛИ:

 

Народний депутат України – Вадатурський А.О. доповів по суті поданого законопроекту та запропонував підтримати його.

 

Голова підкомітету, народний депутат України – Кошелєва А.В. висловила думку підкомітету щодо направлення зазначеного законопроекту на доопрацювання автору.

 

В ОБГОВОРЕННІ ПИТАННЯ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ:

 

Члени Комітету – народні депутати України – Воропаєв Ю.М., Кривенко В.В., Матвієнков С.А., Фаєрмарк С.О., Соловей Ю.І.

 

 

Голова підкомітету, народний депутат України – Фаєрмарк С.О. висловив пропозицію щодо направлення зазначеного законопроекту на доопрацювання автору.

 

Директор Департаменту регулювання державних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України –Стародубцев О.Є. висловив думку Міністерства економічного розвитку і торгівлі України щодо не підтримки зазначеного законопроекту.

 

УХВАЛИЛИ:

 

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо удосконалення окремих процедур закупівель) (реєстр.№2566 від 06.04.2015), внесений народним депутатом України Вадатурським А.О., направити на доопрацювання автору.

 

«за» – 10 (Воропаєв Ю.М., Денисенко А.П., Кошелєва А.В., Кривенко В.В., Матвієнков С.А., Матківський Б.М., Пташник В.Ю., Романовський О.В., Соловей Ю.І., Фаєрмарк С.О.).

Рішення прийнято одноголосно.

 

СЛУХАЛИ:

 

7. Проект Закону про внесення змін до статті 2 Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо предметів закупівлі, на яких не поширюється дія Закону) (реєстр.№1597 від 23.12.2014), внесений народними депутатами України Геращенко І.В., Іоновою М.М.,         Фірсовим Є.П., Гриневич Л.М., Кондратюк О.К.

 

ВИСТУПИЛА:

 

Голова підкомітету, народний депутат України – Кошелєва А.В. доповіла по суті поданого законопроекту та висловила думку підкомітету щодо його відхилення.

 

УХВАЛИЛИ:

 

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до статті 2 Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо предметів закупівлі, на яких не поширюється дія Закону) (реєстр.№1597 від 23.12.2014), внесений народними депутатами України Геращенко І.В., Іоновою М.М., Фірсовим Є.П., Гриневич Л.М., Кондратюк О.К., відхилити.

 

«за» – 10 (Воропаєв Ю.М., Денисенко А.П., Кошелєва А.В., Кривенко В.В., Матвієнков С.А., Матківський Б.М., Пташник В.Ю., Романовський О.В., Соловей Ю.І., Фаєрмарк С.О.).

Рішення прийнято одноголосно.

 

СЛУХАЛИ:

 

8. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання державних закупівель (щодо підвищення рівня конкуренції) (реєстр.№1648 від 26.12.2014), внесений народними депутатами України  Поляковим М.А.,  Кривошея Г.Г.

 

ВИСТУПИЛА:

 

Голова підкомітету, народний депутат України – Кошелєва А.В. доповіла по суті поданого законопроекту та висловила думку підкомітету щодо направлення його на доопрацювання автору.

 

В ОБГОВОРЕННІ ПИТАННЯ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ:

 

Члени Комітету – народні депутати України – Воропаєв Ю.М., Кошелєва А.В., Кривенко В.В., Соловей Ю.І.

 

 

 

Директор Департаменту регулювання державних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України –Стародубцев О.Є. висловив думку Міністерства економічного розвитку і торгівлі України щодо не підтримки зазначеного законопроекту.

 

Державний уповноважений Антимонопольного комітету України – Моpоз С.М. висловила думку Антимонопольного комітету України щодо не підтримки зазначеного законопроекту.

 

УХВАЛИЛИ:

 

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання державних закупівель (щодо підвищення рівня конкуренції) (реєстр.№1648 від 26.12.2014), внесений народними депутатами України  Поляковим М.А.,          Кривошея Г.Г., направити на доопрацювання автору.

 

«за» – 10 (Воропаєв Ю.М., Денисенко А.П., Кошелєва А.В., Кривенко В.В., Матвієнков С.А., Матківський Б.М., Пташник В.Ю., Романовський О.В., Соловей Ю.І., Фаєрмарк С.О.).

Рішення прийнято одноголосно.

 

СЛУХАЛИ:

 

9. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо відмови учаснику, учаснику попередньої кваліфікації в участі у процедурі закупівлі та попередній кваліфікації учасників закупівель) (реєстр.№1782 від 16.01.2015), внесений народним депутатом України Матейченком К.В.

 

ВИСТУПИЛА:

 

Голова підкомітету, народний депутат України – Кошелєва А.В. доповіла по суті поданого законопроекту та висловила думку підкомітету щодо прийняття його в першому читанні за основу. (пропозиція не набрала голосів)

 

В ОБГОВОРЕННІ ПИТАННЯ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ:

 

Члени Комітету – народні депутати України – Воропаєв Ю.М., Денисенко А.П., Кривенко В.В., Романовський О.В., Фаєрмарк С.О., Соловей Ю.І.

 

 

 

Голова підкомітету, народний депутат України – Фаєрмарк С.О. висловив пропозицію щодо прийняття зазначеного законопроекту в першому читанні за основу. (пропозиція не набрала голосів)

 

Директор Департаменту регулювання державних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України –Стародубцев О.Є. висловив думку Міністерства економічного розвитку і торгівлі України щодо підтримки зазначеного законопроекту.

 

Заступник Голови Комітету, народний депутат України – Соловей Ю.І. висловив пропозицію щодо направлення зазначеного законопроекту на доопрацювання автору.

 

УХВАЛИЛИ:

 

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо відмови учаснику, учаснику попередньої кваліфікації в участі у процедурі закупівлі та попередній кваліфікації учасників закупівель) (реєстр.№1782 від 16.01.2015), внесений народним депутатом України Матейченком К.В., направити на доопрацювання автору.

 

«за» – 9 (Воропаєв Ю.М., Денисенко А.П., Кошелєва А.В., Кривенко В.В., Матвієнков С.А., Пташник В.Ю., Романовський О.В., Соловей Ю.І., Фаєрмарк С.О.);

«утрим.» – 1 (Матківський Б.М.).

Рішення прийнято.

 

СЛУХАЛИ:

 

10. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо вдосконалення законодавства) (реєстр.№1909 від 02.02.2015), внесений народним депутатом України Мамчуром Ю.В.

 

ВИСТУПИЛИ:

 

Голова підкомітету, народний депутат України – Кошелєва А.В. доповіла по суті поданого законопроекту та висловила думку підкомітету щодо прийняття його за основу та в цілому.

 

Директор Департаменту регулювання державних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України –Стародубцев О.Є. висловив думку Міністерства економічного розвитку і торгівлі України щодо підтримки зазначеного законопроекту.

 

В ОБГОВОРЕННІ ПИТАННЯ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ:

 

Члени Комітету – народні депутати України – Воропаєв Ю.М., Кривенко В.В., Романовський О.В., Соловей Ю.І.

 

УХВАЛИЛИ:

 

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо вдосконалення законодавства) (реєстр.№1909 від 02.02.2015), внесений народним депутатом України Мамчуром Ю.В., прийняти за основу та в цілому.

 

«за» – 10 (Воропаєв Ю.М., Денисенко А.П., Кошелєва А.В., Кривенко В.В., Матвієнков С.А., Матківський Б.М., Пташник В.Ю., Романовський О.В., Соловей Ю.І., Фаєрмарк С.О.).

Рішення прийнято одноголосно.

 

СЛУХАЛИ:

 

11. Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України "Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності" (щодо процедур закупівель установами (розпорядниками бюджетних коштів) освіти, науки, культури, охорони здоров'я) (реєстр.№2158 від 17.02.2015), внесений народними депутатами України Курячим М.П., Фроловим М.О., Лабазюком С.П., Гаврилюком М.В.

 

ВИСТУПИЛА:

 

Голова підкомітету, народний депутат України – Кошелєва А.В. доповіла по суті поданого законопроекту та висловила думку підкомітету щодо його відхилення.

 

УХВАЛИЛИ:

 

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України "Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності" (щодо процедур закупівель установами (розпорядниками бюджетних коштів) освіти, науки, культури, охорони здоров'я) (реєстр.№2158 від 17.02.2015), внесений народними депутатами України Курячим М.П., Фроловим М.О., Лабазюком С.П., Гаврилюком М.В., відхилити.

 

«за» – 10 (Воропаєв Ю.М., Денисенко А.П., Кошелєва А.В., Кривенко В.В., Матвієнков С.А., Матківський Б.М., Пташник В.Ю., Романовський О.В., Соловей Ю.І., Фаєрмарк С.О.).

Рішення прийнято одноголосно.

 

СЛУХАЛИ:

 

12. Проект Закону про особливості здійснення державних закупівель товарів, робіт і послуг для забезпечення потреб оборони в особливий період, надзвичайний стан та у період проведення антитерористичної операції (реєстр.№2185 від 20.02.2015), внесений народним депутатом України Гвоздьовим М.О.

 

ВИСТУПИЛА:

 

Голова підкомітету, народний депутат України – Кошелєва А.В. доповіла по суті поданого законопроекту та висловила думку підкомітету щодо його відхилення.

 

УХВАЛИЛИ:

 

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про особливості здійснення державних закупівель товарів, робіт і послуг для забезпечення потреб оборони в особливий період, надзвичайний стан та у період проведення антитерористичної операції (реєстр.№2185 від 20.02.2015), внесений народним депутатом України Гвоздьовим М.О., відхилити.

 

«за» – 10 (Воропаєв Ю.М., Денисенко А.П., Кошелєва А.В., Кривенко В.В., Матвієнков С.А., Матківський Б.М., Пташник В.Ю., Романовський О.В., Соловей Ю.І., Фаєрмарк С.О.).

Рішення прийнято одноголосно.

 

СЛУХАЛИ:

 

13. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо сфери застосування закону) (реєстр.№2441 доопрацьований від 02.04.2015), внесений народним депутатом України Демчаком Р.Є.

 

ВИСТУПИЛА:

 

Голова підкомітету, народний депутат України – Кошелєва А.В. доповіла по суті поданого законопроекту та висловила думку підкомітету щодо направлення його на доопрацювання автору.

 

УХВАЛИЛИ:

 

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо сфери застосування закону) (реєстр.№2441 доопрацьований від 02.04.2015), внесений народним депутатом України Демчаком Р.Є., направити на доопрацювання автору.

 

«за» – 10 (Воропаєв Ю.М., Денисенко А.П., Кошелєва А.В., Кривенко В.В., Матвієнков С.А., Матківський Б.М., Пташник В.Ю., Романовський О.В., Соловей Ю.І., Фаєрмарк С.О.).

Рішення прийнято одноголосно.

 

СЛУХАЛИ:

 

14. Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України "Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності" (щодо удосконалення окремих процедур закупівель) (реєстр.№2547 доопрацьований від 16.06.2015), внесений народними депутатами України Южаніною Н.П., Чекітою Г.Л.

 

ВИСТУПИЛА:

 

Голова підкомітету, народний депутат України – Кошелєва А.В. доповіла по суті поданого законопроекту та висловила думку підкомітету щодо прийняття його за основу та в цілому.

 

В ОБГОВОРЕННІ ПИТАННЯ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ:

 

Члени Комітету – народні депутати України – Кошелєва А.В., Матківський Б.М., Соловей Ю.І.

 

 

Директор Департаменту регулювання державних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України –Стародубцев О.Є. висловив думку Міністерства економічного розвитку і торгівлі України щодо підтримки зазначеного законопроекту.

 

УХВАЛИЛИ:

 

Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України "Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності" (щодо удосконалення окремих процедур закупівель) (реєстр.№2547 доопрацьований від 16.06.2015), внесений народними депутатами України Южаніною Н.П., Чекітою Г.Л., прийняти за основу та в цілому.

 

«за» – 10 (Воропаєв Ю.М., Денисенко А.П., Кошелєва А.В., Кривенко В.В., Матвієнков С.А., Матківський Б.М., Пташник В.Ю., Романовський О.В., Соловей Ю.І., Фаєрмарк С.О.).

Рішення прийнято одноголосно.

 

 

 

Заступник Голови Комітету                                                Ю.І.Соловей

 

 

Секретар Комітету                                                               Б.М.Матківський