Увага! Cайт не оновлюється

19 березня 2018, 10:00 ( Комітет з питань економічної політики )

У Комітеті за сприяння АМКУ відбулися слухання щодо конкуренційної політики в Україні

16 березня 2018 року в стінах Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики відбулися Комітетські слухання на тему: «Конкуренційна політика в Україні та світі: останні тенденції та перспективи розвитку за участі та сприяння Антимонопольного комітету України» за участі Голови Комітету Андрія Іванчука, народних депутатів – членів Комітету та Голови Антимонопольного Комітету України Юрія Терентьева.

Ключовою метою слухань був обмін досвідом у сфері захисту та розвитку економічної конкуренції та напрацювання пропозицій щодо вдосконалення української конкуренційної політики, права та правозастосування.

У заході прийняли участь іноземні гості, серед яких технічні радники-консультанти Антимонопольного Комітету України Джон Сілке та Чандра Мазумдар, старший експерт з питань конкуренції ОЕСР Сабіна Зігельскі, почесний професор з питань конкуренції The George Washington University Білл Ковачич.

В рамках зустрічі учасники обговорили законодавчі ініціативи та пріоритетні напрямки правозастосування з метою підвищення ефективності реалізації конкурентної політики в Україні.

Крім того, у обговоренні прийняли участь Співголова Експертної Ради Фонду розвитку конкурентоспроможності Олександр Мельниченко, Голова Ради федерації роботодавців Дмитро Олійник та Голова Правління Фонду розвитку конкурентоспроможності Сергій Цівкач.